پرزگیر لباس mic بوق دانلود قالب قالب رایگان فروشگاهی وردپرس دانلود اسکریپت قالب وردپرس دانلود فصل اول سریال شهرزاد دانلود شهرزاد به صورت کامل دانلود فصل بانوان جوکر 2 دانلود سریال غربت پدیده خودرو اینستاگرام بوق
حذف در پنل کاربری [X]
خلاصه ج1 عصر اطلاعات سه گانان مانوئل کاستلز

خلاصه ج1 عصر اطلاعات سه گانان مانوئل کاستلز

-تعداد کلمه:33400

-تعداد صفحه:52

-فونت: ب زر B Zar

-اندازه:12

-فاصله بین خطوط: 1سانت single

-میانگین خطوط در هر صفحه: 26

-صفحه‌بندی، ویرایش‌شده و شماره‌گذاری.

-دارای معادل انگلیسی اصطلاحات مهم و پاورقی‌های لازم

-دارای منابع موثق و نو انگلیسی و فارسی

-فهرست مطالب اصلی متن:

طبق فهرست کتاب

-خلاصه‌ای از متن:

مانوئل كاستلز استاد اسپانيايي الاصل رشته برنامه‌ريزي در دانشگاه بركلي كاليفرنيا را در حلقه‌هاي علمي به لقب « استاد استادان» ملقب ساخته‌اند. اين پروفسور پنجاه و هشت ساله (متولد 1942) كه تا دو دهه قبل هنوز از نگاه يك ماركسيست اروپايي و به خصوص متأثر از لويي آلتوسر به عالم و آدم نظر مي‌كرد، در سه گانه تازه خود، ظهور جامعه شبكه‌اي، قدرت هويت، و پايان هزاره، با رويكردي نو جامع‌ترين مجموعه تحليلي و در عين حال سرشار از داده‌هاي اطلاع بخش را در خصوص روندهاي جاري و آتي تحولات اجتماعي، سياسي، اقتصادي، و فرهنگي در نقاط مختلف جهان فراهم آورده است.

هدف كاستلز آن بوده كه با بررسي تحليلي مهمترين رويدادها و پديدارهايي كه در زمانه حاضر در حال شكل دادن به جوامع بشري و رقم زدن سرنوشت آدمي بر روي كره خاك هستند، امكان فهم عقلاني تحولات حيرت انگيزي را كه تأثير آن بر همه ابعاد حيات انسان‌ها مشهود است فراهم آورد.

كاستلز مجلد نخست از تأليف پر حجم خود را به بحث درباره جامعه شبكه‌اي، كه آن را يكي از ويژگي‌هاي سرمايه‌داري متكي به اطلاعات به شمار مي‌آورد، اختصاص داده است. به اعتقاد استاد اسپانيايي جامعه شبكه‌اي محصول همگرايي سه فرايند تاريخي مستقل است. اين سه فرايند عبارتند از، انقلاب اطلاعات كه ظهور جامعه شبكه‌اي را امكان‌پذير ساخت؛ تجديد ساختار سرمايه‌داري و اقتصاد متكي به برنامه‌ريزي متمركز از دهه 1980 به اين سو با هدف غلبه بر تعارض‌هاي دروني اين دو نظام؛ و نهضت‌هاي فرهنگي دهه 1960 و دنباله‌هاي آن در دهه 1970، يعني نهضت‌ها و جنبش‌هايي مانند فمينيسم و طرفداري از محيط زيست. ويژگي‌هاي اصلي جامعه شبكه‌اي كه اينك در آغاز هزاره سوم علايم آن در گوشه و كنار كره ارض به چشم مي‌خورد به اجمال عبارت است از:

اقتصاد اطلاعاتي: كه در آن بهره‌وري و رقابت بيش از هر زمان ديگر به معرفت و دانش، متكي شده است. اين نوع اقتصاد فرا- صنعتي در مقياس با اقتصاد صنعتي، از قابليت طرد و دفع و حاشيه‌راني به مراتب بيشتري برخوردار است.

اقتصاد جهاني: كه نمي‌بايد آن را با اقتصاد جهان يكسان پنداشت. پديدار دوم، امري نوظهور به شمار نمي‌آيد. در حالي كه اقتصاد جهاني در بر گيرنده فعاليت‌هاي استراتژيك مسلطي است كه قادرند در مقام يك واحد به هم وابسته، انواع كار و تكاپوي اقتصادي را در تراز جهاني و مقياس سياره‌اي در زمان واقعي به مورد اجرا درآورند. اين اقتصاد جهاني است، كه آثار آن در سرتاسر كره ارض پديدار است، اما بخش چشمگيري از جمعيت ساكن در زمين از دايره اين اقتصاد بيرون مي‌مانند.

فعاليت‌هاي اقتصادي شبكه‌اي: نوع تازه‌اي از سازمان و تشكيلات است كه به تدريج و بر ديگر سازمان‌ها و تشكيلات سلطه پيدا مي‌كند.تحول در نحوه انجام كار و در ساختار اشتغال: روابط كاري گذشته جاي خود را به روابط به مراتب قابل انعطاف‌تر داده است. شركت‌هاي بزرگ به مقاطعه دادن پروژه‌ها و طرح‌ها به شركت‌هاي كوچك‌تر گرايش پيدا كرده‌اند.ظهور قطب‌هاي متقابل: فرايند جهاني شدن موجب قوت بخشيدن به تلاش‌هاي فردي و تضعيف نهادهاي اجتماعي و يا دولت رفاه مي‌شود.فرهنگ واقعيت مجازي: فرهنگ عصر اطلاعات در چارچوب انتقال نمادها شكل مي‌گيرد. اين فضاي مجازي، فضاي اصلي تعامل‌هاي معرفتي را كم و بيش در اختيار مي‌گيرد.سياست بر بال رسانه: در فضاي مسلط فرهنگ متكي به واقعيت مجازي، بازيگران سياسي ناگزيرند از رسانه‌هاي حامل نهادها به صورت تمام عيار بهره‌برداري كنند. پيامي كه در عرصه سياست انتقال پيدا مي‌كند، صورتي ساده به خود مي‌گيرد.

زمان بي زمان و فضاي جريان‌ها: مفاهيم زمان و مكان معاني تاز‌ه‌اي پيدا كرده‌اند كه با معاني سنتي آن تفاوت دارد. انتقال آني اطلاعات، داده‌ها، فواصل زماني را از ميان برداشته است و نظم طبيعي دوران قديم يا جهان صنعتي را به كلي دگرگون ساخته است...



برچسب ها: عصر اطلاعات، جامعه شبکه ای، مانوئل کاستلز، سه گانان کاستلز ,
5500 تومان

کتاب جامعه شناسی مردم مدار انتقادی «مجموعه مقالات علمی - کاربردی». غفور شیخی

کتاب جامعه سایزمیک ایران. جامعه شناسی مردم مدار انتقادی. غفور شیخی

کتاب کردنشینان ایران. جامعه شناسی مردم مدار انتقادی. غفور شیخی

کتاب بوکان یتیم. جامعه شناسی مردم مدار انتقادی. غفور شیخی

خلاصه، بررسی و نقد کتاب «فهم علم اجتماعی» راجر تریگ

خلاصه، بررسی و نقد کتاب «گریز از آزادی» اریش فروم

خلاصه، بررسی و نقل کتاب «زمینه جامعه شناسی» آریان پور

خلاصه، بررسی و نقد کتاب «انسان برای خویشتن» اریش فروم

خلاصه، بررسی و نقد کتاب «دیالکتیک شریعتی»

خلاصه، بررسی و نقد کتاب «خودکشی» دورکیم